Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.

De online vacature intake in jouw eigen huisstijl

De slimme, professionele vacature intake van Recruitment Accelerator kan ook worden voorzien van jouw logo, kleurenpalet en extra eigen vragen. Daarmee bied je jouw vacaturehouders en opdrachtgevers één herkenbare look-and-feel. En belangrijker nog, steeds diezelfde hoge kwaliteit en ongekende snelheid bij de intake. Ongeacht de workload en ervaring van de individuele recruiter of consultant, ervaart de vacaturehouder of opdrachtgever tóch een duidelijke en consistente werkwijze vanuit het hele recruitmentteam.

Na afronding van de vacature intake, ontvang je op overzichtelijke manier de input die gegeven is, aangevuld met doelgroepinformatie en een advies welke media je zou moeten inzetten om jouw doelgroep optimaal te bereiken. Dat alles in jouw huisstijl. Indien gewenst kan ook een winnende vacaturetekst worden geschreven, die je dan binnen drie werkdagen ontvangt.

De vacature intake van Recruitment Accelerator kan per stuk worden afgenomen, maar door grotere organisaties en werving & selectiebureaus ook onbeperkt als jaarabonnement worden ingezet. Bijvoorbeeld vanuit jouw ATS.

Kies voor een snelle, slimme en betaalbare start van jouw werving met Recruitment Accelerator. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.