Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.

De Online Vacature Intake,de vacature informatie & vacaturetekst

Met onze applicatie verbeteren we de recruitment & vacaturehouder experience. Met de remote online vacature intake doorloop je in 8 à 12 minuten moeiteloos de vragen die alle relevante informatie verzamelen over de vacature, vacaturehouder en team. Anywhere, anytime, any device. Binnen drie werkdagen ontvang je vacature informatie met daarin de wervingshaalbaarheidsanalysewervingsplan, media advies en een op jouw doelgroep geschreven vacaturetekst.

In snelle stappen

  1. Account aanmaken (evt door Recruitment Accelerator)
    • Online Vacature Intake aanmaken
    • Systeem stuurt link naar vacaturehouder (of recruiter) om vacature intake te beginnen
  2. Invullen van de online vragenlijst duurt max 8 à 12 minuten
  3. Binnen 3 dagen volgt vacaturetekst & wervingsadvies waar mee je zelf aan de slag kan.

Online vacature intake

Alles op een rijtje 

 

Voordelen

Wie vult de online vacature intake in?

Wat is de rol van:

Als er binnen de organisatie een recruiter aanwezig is, kan zij/hij de vacaturehouder nog betere service verlenen door gebruik te maken van de online vacature intake. Begin direct (of neem contact met ons op) en verbeter de recruitment experience. In het dashboard maak je een intake aan en vervolgens ontvang jij of de vacaturehouder een link om de vacature intake te starten. Je kan de vacaturehouder de intake zelf laten doen of je maakt een afspraak met de vacaturehouder en vult te vacature intake samen in. Na het afronden ontvang je dan binnen 3 dagen een winnende vacaturetekst en passend wervingsadvies (voor een optimaal inzicht in de arbeidsmarkt voor de doelgroep) en de werving te starten.

Als HR medewerker is het geweldig om de vacaturehouder een goede recruitment experience te laten beleven. Door gebruik te maken van de online vacature intake kan dat en ontvang je een wervingsadvies en doelgroepgerichtte vacaturetekst.

Wat is die online vacature intake?

Met de online vacature intake verzamel jij de informatie over de vacature. Zowel over de rol van de toekomstige medewerker als de pull factoren die belangrijk zijn voor de doelgroep. Tijdens het invullen van de vacature intake worden vragen en antwoorden gecombineerd met relevante doelgroep informatie, zoals beweegmotieven en belangrijke arbeidsvoorwaarden. Dit om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. En dat in 8 tot 12 minuten.

Wat krijg ik dan?

Na het afronden van de vacature intake wordt alle informatie naar een professionele vacaturetekstschrijver gestuurd en deze zal gebaseerd op de vragen, antwoorden en eventueel toegevoegde documenten een wervende vacaturetekst schrijven. Samen met deze vacaturetekst ontvang je vervolgens een passend wervingsadvies. In dat wervingsadvies staat informatie over de arbeidsmarkt en de doelgroep en tevens een advies welke media te gebruiken om de doelgroep te bereiken. En dat binnen 3 dagen.
Klik hier om een voorbeeld rapport te openen van het rapport met daarin een voorbeeld Wervingshaalbaarheidsanalyse + Wervingsplan + media-advies & een 'Lorem Ipsum' vacaturetekst.

Wat kan ik daar mee?

Publiceren en delen. Met de vacaturetekst en het wervingsadvies kan jij als vacaturehouder of de recruiter snel en makkelijk aan de slag. Plaats de op de doelgroep geschreven vacaturetekst in de aanbevolen media en vergroot de kans dat de juiste kandidaat solliciteert.

Hoe snel?

Het invullen van de online vacature vragenlijst duurt in 8 à 12 minuten en binnen 3 werkdagen (vaak sneller) ontvang je de vacaturetekst en het wervingsadvies. De teller gaat lopen op het moment dat je de intake hebt afgerond. Indien er extra documenten worden aangeleverd, dan gaat de teller lopen vanaf het moment dat deze zijn toegevoegd.

Wat kost het lanceren van de werving?

Een investering van € 950,- per stuk. Als je 10 van dezelfde profielen zoekt, is dat slechts 1 vacature intake. Bij het invullen van de vacature intake kan je aangeven dat je meerdere mensen zoekt en dan zal onze professionele vacaturetekstschrijver daar rekening mee houden.

Je kan direct beginnen.

Je kan direct een online vacature intake doen op www.ravi.works of je neemt contact met ons op om jouw situatie verder te bespreken.

Het publiceren van de vacatures

Indien gewenst kunnen wij van Recruitment Accelerator je helpen met het plaatsen van de vacature in de aanvebolen media. Wij doen het graag namens jou, geef ons maar een seintje.

Speciaal domein

De online vacature intake is een applicatie die draait op www.ravi.works, dit is een domein van Recruitment Accelerator.

 

Tips voor bij gebruik van de vacature intake

   Ik wil direct beginnen | FAQ