Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.

Vacature Intake

Onze belofte

Met onze applicatie verbeteren we de recruitment & vacaturehouder experience. Met de geautomatiseerde vacature intake doorloop je in 8 à 12 minuten online (mobiel & desktop) moeiteloos de vragen die alle relevante informatie verzamelen over de vacature, vacaturehouder en team. Anywhere, anytime, any device. Binnen drie werkdagen ontvang je een op jouw doelgroep geschreven vacaturetekst, met concreet wervingsadvies.

Voordelen

Gebruik maken van de vacature intake zal een positief effect hebben op de workload (van de recruiter) en de kwaliteit van de vacaturetekst en de werving verbeteren. Snel, doelgroep gericht en zo geregeld! Op naar meer en beter matchende kandidaten en een optimale recruitment experience voor allemaal.

Voor wie?

De vacaturehouder, recruiter en andere betrokkenen.

Wie vult de vacature intake in?

Vacaturehouder of recruiter. Indien mogelijk samen. Het persoonlijke contact tussen vacaturehouder en recruiter blijft essentieel tijdens het recruitment proces.

Wat is de rol van de recruiter?

Als er binnen de organisatie een recruiter aanwezig is kan zij/hij de vacaturehouder nog betere service verlenen door gebruik te maken van de geautomatiseerde vacature intake. Maak een account aan (of neem contact met ons op) en verbeter de recruitment experience. In het dashboard maak je een intake aan en vervolgens ontvang jij of de vacaturehouder een link om de vacature intake te starten. Je kan de vacaturehouder de intake zelf laten doen of je maakt een afspraak met de vacaturehouder en vult te vacature intake samen in. Na het afronden ontvang je dan binnen 3 dagen een wervende vacaturetekst en passend wervingsadvies (om aan de vacaturehouder te presenteren) en de werving te starten.

Wat is de rol van de HR/personeelszaken?

Als HR medewerker is het geweldig om de vacaturehouder een goede recruitment experience te laten beleven. Door gebruik te maken van de geautomatiseerde vacature intake is kan dat.

Wat is die geautomatiseerde vacature intake?

Met de geautomatiseerde online vacature intake verzamelen we informatie over de vacature. Zowel over de rol van de toekomstige medewerker als de pull factoren die belangrijk zijn voor de doelgroep. Tijdens het invullen van de vacature intake worden vragen en antwoorden gecombineerd met relevante doelgroep informatie, zoals beweegmotieven en belangrijke arbeidsvoorwaarden. Dit om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. En dat in 8 tot 12 minuten. Snel.

Wat krijg ik dan?

Na het afronden van de vacature intake wordt alle informatie naar een professionele vacaturetekstschrijver gestuurd en deze zal gebaseerd op de vragen, antwoorden en eventueel toegevoegde documenten een wervende vacaturetekst schrijven. Samen met deze vacaturetekst ontvang je vervolgens een passend wervingsadvies. In dat wervingsadvies staat informatie over de arbeidsmarkt en de doelgroep en tevens een advies welke media te gebruiken om de doelgroep te bereiken. En dat binnen 3 dagen. Doelgroep gericht.

Wat kan ik daar dan mee?

Met de vacaturetekst en het wervingsadvies kan jij als vacaturehouder of de recruiter snel en makkelijk aan de slag. Plaats de op de doelgroep geschreven vacaturetekst in de aanbevolen media en vergroot de kans dat de juiste kandidaat solliciteert. Zo geregeld!

Hoe snel?

Invullen duurt in 8 à 12 minuten en ons voornemen is om je binnen 3 werkdagen de vacaturetekst en het wervingsadvies toe te sturen. De teller gaat lopen op het moment dat je de intake hebt afgerond. Indien er extra documenten worden aangeleverd, dan gaat de teller lopen vanaf het moment dat deze zijn toegevoegd.

Wat kost het Boosten van de werving?

Een vacature intake is een investering van € 950,- per intake. Als je 10 van dezelfde profielen zoekt, is dat slechts 1 vacature intake. Bij het invullen van de vacature intake kan je aangeven dat je meerdere mensen zoekt en dan zal de  professionele vacaturetekstschrijver daar rekening mee houden. Kijk ook hier voor meer opties.

Ik wil direct beginnen.

Je kan direct online een vacature intake kopen op www.ravi.works of je neemt contact met ons op om jouw situatie verder te bespreken.

Geen tijd?

Indien gewenst kunnen wij van Recruitment Accelerator je helpen met het plaatsen van de vacature in de aanvebolen media. Wij doen het graag namens jou, geef ons maar een seintje.

Speciaal domein

De geautomatiseerde online vacature intake is een applicatie die draait op www.ravi.works, dit is een domein van Recruitment Accelerator.

 

   Ik wil direct beginnen | FAQ

 

Tips voor bij gebruik van de vacature intake