Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.

Vacature Intake

Onze belofte

Wij verbeteren de vacaturehouder experience. Met de geautomatiseerde vacature intake van Recruitment Accelerator doorloop je in 12 minuten online (mobiel & desktop) moeiteloos de vragen die alle relevante informatie verzamelenover de vacature, vacaturehouder en team. Binnen drie werkdagen ontvang je een op jouw doelgroep geschreven vacaturetekst, met concreet wervingsadvies. Anywhere, anytime, any device.

Voor wie?

De vacaturehouder en andere betrokkenen.

Wie vult de vacature intake in?

Idealiter de vacaturehouder zelf.

Wat is de rol van de recruiter?

Als er binnen de organisatie een recruiter aanwezig is kan hij/zij de vacaturehouder nog betere service verlenen door gebruik te maken van de geautomatiseerde vacatureintake. 

Wat is de rol van de HR/personeelszaken?

Als HR medewerker is het super om de vacaturehouder te ontzorgen door gebruik te maken van de geautomatiseerde vacature intake.

Wat is die vacature intake?

Met de vacature intake verzamelen we informatie over de vacature. Zowel over de rol van de toekomstige medewerker als de pull factoren die belangrijk zijn voor de doelgroep. Tijdens het invullen van de vacature intake worden vragen en antwoorden gecombineerd met relevante doelgroep informatie, zoals beweegmotieven en belangrijke arbeidsvoorwaarden. Dit om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen.

Wat krijg ik dan?

Na het afronden van de vacature intake wordt alle informatie naar een professionele tekstschrijver gestuurd en deze zal gebaseerd op de vragen, antwoorden en eventueel toegevoegde documenten een wervende vacature tekst schrijven. Samen met deze vacaturetekst ontvang je vervolgens een passend wervingsadvies. In dat wervingsadvies staat informatie over de arbeidsmarkt en de doelgroep en tevens een advies welke media te gebruiken om de doelgroep te bereiken.

Wat kan ik daar dan mee?

Met de vacaturetekst en het wervingsadvies kan jij of de recruiter snel en makkelijk aan de slag. Plaats de vacaturetekst in de aanbevolen media en vergroot de kans dat de juiste kandidaat solliciteert.

Hoe snel?

Ons voornemen is om je binnen 3 werkdagen de vacaturetekst en het wervingsadvies toe te sturen. De teller gaat lopen op het moment dat je de intake hebt afgerond. Indien er extra documenten worden aangeleverd, dan gaat de teller lopen vanaf het moment dat deze zijn toegevoegd.

Wat kost het Boosten van de werving?

Een vacature intake is een investering van € 950,- per intake. Als je 10 van dezelfde profielen zoekt, is dat 1 intake. In de intake kan je aangeven dat je meerdere mensen zoekt en dan zal de vacaturetekst schrijver daar rekening mee houden. Kijk ook hier voor meer opties.

Ik wil direct beginnen.

Je kan direct online een vacature intake kopen op www.ravi.works of je neemt contact met ons op om jouw situatie verder te bespreken.

Geen tijd?

Indien gewenst kunnen wij van Recruitment Accelerator je helpen met het plaatsen van de vacature en verdere werving en selectie van de beste match. Wij doen het graag namens jou, geef ons maar een seintje.

Speciaal domein

De geautomatiseerde online vacature intake is een applicatie die draait op www.ravi.works, dit is een domein van Recruitment Accelerator.

 

   Boost je vacature intake | FAQ