Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.

Geef een boost aan jouw werving met:

- een slimme online vacature intake,
- relevante doelgroepinformatie,
- een duidelijk media advies en
- een winnende vacaturetekst

Met onze (SaaS) applicatie, verbeteren we jouw recruitment & vacaturehouder experience. De snelle en makkelijke online vacature intake doorloop je in 10 à 15 minuten en verzamel je bijna ongemerkt met leuke en soms prikkelende vragen alle relevante informatie over de vacature, vacaturehouder en het team. Anywhere, anytime, any device. Direct na afronding ontvang je de doelgroep- en wervingshaalbaarheidsanalyse, een media advies om jouw doelgroep optimaal te bereiken en de input die je hebt gegeven. Uiterlijk drie werkdagen later ontvang je de kneitergoeie, op het lijf van jouw doelgroep geschreven vacaturetekst. Download onze flyer.

Alles op een rijtje 

In vogelvlucht

Online vacature intake

 1. Het invullen van de online vacature intake duurt slechts 10 tot 15 minuten
 2. Direct na invullen online invullen ontvang je:
  • de doelgroep- en wervingshaalbaarheidsanalyse
  • een media advies om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken
  • de input die je gegeven hebt, bijvoorbeeld om aan de hand daarvan jouw eigen vacaturetekst te schrijven. 
 3. Je kan er ook voor kiezen de vacaturetekst door één van onze professionele schrijvers te laten maken, deze volgt dan binnen 3 werkdagen.
 4. De vacature door ons laten plaatsen in de aanbevolen media (optie)
 5. Het verwerken van de sollicitaties (optie)

Voordelen

 1. Makkelijk in tijden van 🚧 1,5 meter 🚧 social distancing
  • voor een vacature intake hoef je niet meer face to face af te spreken
  • easy remote door een online oplossing
 2. Voordelen voor de Recruiter of HR
  • een stevig positief effect op de workload
  • kwalitatief hoogwaardige en consistente dienstverlening aan de vacaturehouder.
 3. Voordelen voor de vacaturehouder is
  • de snelheid (en daar wordt ie erg blij van)
  • locatie onafhankelijk
  • en het gemak

Voor alle betrokken geldt: snel, doelgroep gericht en zo geregeld! En bovendien meer en beter matchende kandidaten en een optimale recruitment experience voor iedereen.

Wie vult de online vacature intake in?

Wat is de rol van van de Recruiter?

Als er binnen de organisatie een Recruiter aanwezig is, kan deze de vacaturehouder nog betere service verlenen door gebruik te maken van de online vacature intake. Begin direct (of neem contact met ons op) en verbeter de recruitment experience voor jezelf én jouw interne klant of externe opdrachtgever.
In het dashboard maak je een intake aan en vervolgens ontvang jij, of als je daarvoor kiest de vacaturehouder, een link om de vacature intake te starten. Je kan de intake door de vacaturehouder laten doen, maar er ook voor kiezen deze samen in te vullen. Na de afronding je direct ontvang je  direct

Je kan er ook voor kiezen de vacaturetekst door één van onze professionele schrijvers te laten maken, deze volgt dan binnen 3 werkdagen.

Wat is de rol van HR?

Als HR-adviseur is het fijn om de vacaturehouder een goede recruitment experience te laten beleven. Door gebruik te maken van de Recruitment Accelerator start je de werving als een recruitment professional.

Wat is die online vacature intake eigenlijk?

Met de online vacature intake verzamel jij alle relevante informatie over de vacature. Zowel over de rol van de toekomstige medewerker als de factoren die belangrijk zijn voor die doelgroep om bij jou aan boord te stappen. Tijdens het invullen van de vacature intake worden vragen en antwoorden gecombineerd met relevante doelgroep informatie, zoals beweegmotieven en belangrijke arbeidsvoorwaarden. Dit om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. En dat in slechts 10 tot 15 minuten.

White label: alles in jouw huisstijl

De slimme, professionele vacature intake kan ook worden voorzien van jouw logo, kleurenpalet en extra eigen vragen. Daarmee bied je jouw vacaturehouders en opdrachtgevers één herkenbare look-and-feel. Alle documentatie in jouw huisstijl. Indien gewenst kan ook een winnende vacaturetekst worden geschreven, die je dan binnen drie werkdagen ontvangt.

Unlimited

Voor ‘grootverbruikers’ bestaat de optie om de intake onbeperkt in te zetten, zonder dat er standaard een vacaturetekst wordt geschreven. Je kunt kiezen voor een standaard intake zonder vacaturetekst of achter alsnog besluiten om een vacaturetekst door een professionele vacaturetekstschrijver laten schrijven

Wat krijg ik dan?

Na het afronden van de vacature intake ontvang je direct bericht met daarin drie documenten, de briefing van de intake (de vragen en de antwoorden), doelgroepinformatie en het media advies om deze doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Deze informatie wordt naar een professionele vacaturetekstschrijver gestuurd en op basis daarvan een wervende vacaturetekst schrijven, die je binnen 3 werkdagen zult ontvangen.

Wat kan ik daar mee?

Publiceren en delen. Met de vacaturetekst en het wervingsadvies kan jij als vacaturehouder, recruiter of HR-adviseur direct en makkelijk aan de slag. Plaats de op de doelgroep geschreven vacaturetekst in de aanbevolen media en vergroot de kans dat de gewenste kandidaat solliciteert.

Hoe snel?

Het invullen van de online vacature intake duurt 10 à15 minuten, je ontvangt direct na afronden de intake informatie, de doelgroepinformatie en het media advies. En indien aangegeven, binnen 3 werkdagen (vaak sneller) ook de vacaturetekst. De ‘teller’ gaat overigens lopen op het moment dat je de intake hebt afgerond. Als er extra documenten worden aangeleverd, dan vanaf het moment dat deze zijn toegevoegd.

Wat kost het lanceren van de werving?

Een investering van € 950,- per stuk. Als je 10 van dezelfde profielen zoekt, hoef je natuurlijk maar één intake te doen. Bij het invullen van de vacature intake kan je aangeven dat je meerdere mensen zoekt en zal onze professionele vacaturetekstschrijver daar rekening mee houden. Neem je er direct meer af, bijvoorbeeld om een bibliotheek van vijf of twaalf sterke teksten en een passend media advies te bouwen, dan gelden daar uiteraard andere tarieven voor. Neem gerust even contact met ons op om jouw situatie verder te bespreken.

Je kan meteen aan de slag

Je kan direct een online vacature intake doen op www.ravi.works of neem contact met ons op om jouw situatie verder te bespreken.

Het publiceren van de vacatures

Indien gewenst kan Recruitment Accelerator je helpen met het plaatsen van de vacature op de aanbevolen media. Wij doen dat graag voor je en het scheelt je een hoop gedoe, geef ons maar een seintje.

Speciaal domein

De online vacature intake is een applicatie die draait op www.ravi.works, dit is een domein van Recruitment Accelerator.

 

Tips voor bij gebruik van de intake

   Ik wil direct beginnen | FAQ