Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.

Aanvullende Recruitment Services

Naast de supersnelle, makkelijke en betaalbare start die Recruitment Accelerator je biedt, staan we (met onze ervaring, kennis & kunde) ook klaar voor de optimalisatie van jouw recruitment. Een paar voorbeelden:


Vacature publicatie service

Na het afronden van de online vacature intake ontvang je een media advies. Indien gewenst kunnen wij de vacatures publiceren in de gewenste media. Kosten in overleg.

 


10 minuten even lekker sparren

~ helemaal gratis & zonder verplichtingen ~

Recruitment is een mooi, stressvol en uitdagend vak met vele valkuilen. En soms wil je daar even over sparren. 10 Minuten is vaak voldoende - een luisterend oor - even gewoon je gedachten delen -  instant feedback over iets wat je zakelijk bezig houdt of snel over een specifiek recruitment thema sparren. Het kan allemaal. Bel ons direct, of plan via deze link direct een afspraak in. Alles natuurlijk in wederzijds vertrouwen. 

Informeel, snel en direct effectGeniet van deze kans om tussendoor 10 minuten te sparren met een ervaren recruitment professional. Mogelijke thema's: je samenwerking met recruitment stakeholders, de vacature intake, het verbeteren van je recruitment proces, de screening, een second opinion over je recruitment aanpak, puur inspiratie en positieve energie of gewoon even zelfvertrouwen bijtanken, et cetera. Gun jezelf deze kans om ongeremd en zonder oordeel ruggespraak te kunnen houden. Graag willen we je laten ervaren hoe je onze kennis en ervaring op afroep kan gebruiken. 

Zie onze 10 minuten service is een soort Wegenwacht. Je vraagt je bijvoorbeeld af:


Slim aan de knoppen draaien, zodat jouw werk leuker en makkelijker wordt - Tactische ondersteuning

In drie dagen spreken we met jou en eventueel met een aantal anderen binnen jouw organisatie. Vacaturehouders, directe collega’s van je, jouw manager, IT, HR, Marketing & Communicatie, je zegt het maar. Middels een video call bespreken we samen tegen welke werving en selectieproblemen je op dit moment aanloopt en definiëren we enkele mogelijke oplossingen. Na drie werkdagen ligt er een beknopt tactisch plan, met een duidelijk stappenplan waarmee je direct uit de voeten kunt. De investering van € 2.750 verdien je heel snel terug. Plan hier direct een afspraak in om situatie te bespreken.

Strategisch Recruitment Plan speciaal voor jou

In zes weken maken we een Strategisch Recruitment Plan voor de komende jaren op basis van input van jou, je belangrijkste vacaturehouders, jouw directe collega’s, jouw manager, IT, HR, Marketing & Communicatie en Finance. Dat doen we middels enkele video calls en een bezoek aan jouw organisatie. Uitgangspunt voor het plan zijn de langetermijndoelstellingen van de organisatie en hoe geoptimaliseerde werving en selectieprocessen kunnen bijdragen aan het behalen van die doelen.

We kijken daarbij ook naar:

De investering is minder dan de kosten van het aantrekken van één of twee nieuwe medewerkers via een werving en selectiebureau: € 14.500. Dat heb je dus snel terugverdiend. Bovendien verhoog je de kwaliteit en het service level van werving en selectie binnen jouw organisatie enorm. Plan hier direct een afspraak in om situatie te bespreken.


Interim Recruitment

Als recruitment specialisten | interim recruiters zijn Ronald van Driel & Peer Goudsmit op tijdelijke basis in te zetten op recruitment projecten. Recruitment Accelerators pur sang!