Online tool met
de kwaliteit van
een klassieker.
Hoe werkt de app.
Iets meer uitleg zonder in teveel details te treden.
Deze pagina downloaden als PDF? Klik hier
Een directe link met de meest actuele arbeidsmarktinformatie van Intelligence Group, zorgt ervoor dat de vacature beter vind­baar is en als aantrekkelijk wordt ervaren.

Ook krijg je inzicht in de wervingshaalbaarheid en andere kenmerken van jouw specifieke doelgroep. Uniek zijn de beweegmotieven per doelgroep: wat vindt de ideale kandidaat belangrijk en heb ik daar als werkgever een relevant aanbod op? Zo helpen we de match tussen vraag en aanbod te perfectioneren.

Met het publiceren van de vacature op de voor de doelgroep meest relevante media, vergroot je het bereik van jouw vacature en zet je jouw mediabudget optimaal in. 
Heb je onvoldoende tijd om zelf die steengoeie vacaturetekst te schrijven? Of liggen jouw kwaliteiten op een ander vlak? Kies dan voor de optie om deze door een van onze ervaren en getalenteerde professionals te laten schrijven.

Een goede tekst maakt vaak het verschil, vermijdt clichés, vertelt de kandidaat wat dezelfde functie bij jou aantrekke­lijker maakt dan bij de huidige werk­gever, valt meer op en weet de doelgroep te raken.

Bereiken doe je de doelgroep met ons media-advies, raken doe je ze met onze tekst.

We werken met de allerbeste schrijvers in de markt. Binnen 3 werkdagen heb je de winnende vacature­tekst in je mailbox.