Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.


Optimale RX Workshop: Samen werken aan de recruitment experience

Tijdens deze workshop willen we samen met de deelnemers op speelse en constructieve wijze aan de slag gaan om de recruitment experience vanuit diverse stakeholders bij de werving te bekijken. Het mooie is dat je als recruiter later dezelfde workshop ook zou kunnen houden binnen je eigen organisatie. Doel is dat het hebben van een vacature weer een feest moet zijn. Een kans op verbetering voor alle betrokkenen.

Nu kan ik in detail gaan uitleggen wat we van plan zijn, dat ga ik niet doen, zelf ervaren is immers altijd beter dan lezen. Kom dus naar de workshop. Breng jezelf naar het volgende niveau en geef jezelf de kans om je reputatie in je organisatie nog beter te maken en respect van stakeholders te behouden of verbeteren.

Zomer festival voor recruiters

Ben jij recruiter en wil je met €100,- korting (je betaalt €199,- ipv € 299,-) naar het Zomerfestival. Stuur ons dan snel via de contactpagina een bericht met een leuke reden waarom jij deze korting zou moeten krijgen. De kaarten zijn schaars, indien festival is uitverkocht, dan komt deze aanbieding dus te vervallen.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op LinkedIn.