Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.


#recfest19, een waar recruitment feest

Een toplocatie in een park in Londen, een heerlijk zonnetje, 25 graden en meerdere tenten met topsprekers uit de gehele recruitmentwereld. Elke tent met een eigen dagvoorzitter en thema, zoals Disrupt, Brainfood of Unplugged. Prima voorzieningen om te netwerken, te relaxen en natuurlijk om je geest (en lichaam) te voeden. Het inhoudelijke deel eindigde officieel rond 17.00 en vervolgens een prima feest, met als toppunt een band genaamd Massaoke, zeg maar karaoke met de gehele zaal.

Afgelopen donderdag (11 juli 2019) waren Ronald van Driel en ik op RECFEST 2019 in Londen. Recfest is het 'grootste' event voor corporate recruiters en talent acquisition specialisten. Nu ben ik naar vele recruitment evenementen geweest in Nederland en daarbuiten, maar dit was echt iets anders dan ik gewend ben en wat mij betreft een aanrader om in de toekomst nog een keer te bezoeken. Recfest is qua setting zeer te vergelijken met TNW (The Next Web), alleen dan puur voor corporate recruiters.

Nu kan ik hele epistels schrijven over alle sprekers en wat ik daarvan heb opgestoken, dat zal ik hier nu niet doen, wel heb ik met veel plezier de meeste tijd doorgebracht is de "Brainfood"-tent, met als 'dagvoorzitter' Hung Lee - de man achter de wekelijke recruitment nieuwsbrief Recruiting Brainfood. Ik kan iedereen aanraden om zich daarvoor in te schrijven. 

Tweets posts & foto's van anderen zijn te vinden op:

Normaal gesproken vraag ik altijd aan iedereen, als ze een boek hebben gelezen of naar een event zijn geweest, wat is de 'take-away' die je met je collega's wil delen? Voor mij was dat deze keer de uitspraak van John Vlastelica:

"Speed is the love language
of the hiring manager."

Een uitspraak naar mijn hart, zeker daar wij als Recruiitment Accelerator helemaal staan voor een optimale vacaturehouder experience (HMX). 

      Peer Goudsmit

      Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op LinkedIn.