Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.


Post & Pull

Vaak wordt er geroepen dat recruiters lui zijn en alleen aan "Post en Pray" doen, oftewel vacature in mainstream (vacature) media gooien 📰 en maar wachten 🙏  tot er sollicitanten komen. Dat is dan ook inderdaad verre van recruitment zoals het gedaan zou moeten worden. Dat kan en moet dan zeker anders. Nu zijn er meerder opties om aan de juiste mensen te komen. 

Laat ik er 2 noemen:

Sourcing

Om veel tijd en energie te stoppen in het actief zoeken van top kandidaten. Helemaal prima als het op andere manieren niet lukt of als het gevoel hebt dat er extra kandidaten in de funnel moeten. Komende week is er een super event #SOSUEU in Amsterdam. Ga daar heen en laat je inspireren en voeden met de beste tips & tricks om mensen te vinden, contact te leggen en te verleiden om bij je organisatie te komen werken.

Post & Pull

 Ja, veel mensen, zowel actief, passief  en niet bewust werkzoekenden, kijken regelmatig naar vacatures. En zij doen dat naast usual suspects LinkedIn & Indeed (de actief zoekenden) veelal in branche en voor de doelgroep relevante media. De kunst is dan ook om in de vacature de juiste toon aan te slaan en de juiste pullfacturen te vermelden. Plus het delen van de vacature op de juiste plaats. Publiceer dus de op maat geschreven wervende vacaturetekst in de voor de doelgroep relevante media. POST. Ga dus naar de plaatsen waar de doelgroep zicht bevind en verleidt ze met de juiste informatie die voor de doelgroep relevant is. PULL.

Daarom hebben we het liever over POST & PULL

Succes met de werving. En wij helpen je graag.
Snel, doelgericht en zo geregeld.

Peer Goudsmit

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op LinkedIn.