Neem direct contact op of bekijk ons op LinkedIn | YouTube | Twitter.


Helaas niet bij de laatste 3

Donderdag 21 november 2019 vindt de jubileumeditie (5e) plaats van het Recruitment Tech Event in de gloednieuwe circulaire locatie de Amsterdome in Amsterdam.

21 oktober 2019

Vandaag heeft de jury van #recruitmenttech de nominaties bekend gemaakt. Helaas zitten wij van Recruitment Accelerator er niet bij. We zijn niet minder trots op de applicatie we hebben ontwikkeld. De enige oplossing voor een goed vacature intake met als uitkomst De geoptimaliseerde vacaturetekst + Media-advies + Wervingshaalbaarheidsanalyse + Wervingsplan. Wij feliciteren de genomineerde tools van Blue BillywigRecruitRobin | Jouw A.I. Sourcing Tool & Textmetrics (formerly webtexttool) van harte met de nominaties voor Recruitment Tech Awards 2019.

30 september 2019

Ronald van Driel en Peer Goudsmit presenteren de vacature intake tool aan de vakjury (van rechts naar links), bestaande uit Lianne Toebes (Lidl), Patrick Boonstra (Specialist), Marieke van Heek (Frisse Blikken), Frank Roders (Compagnon) & Marnix de Groot (Alliander).

En nu 🤞

16 september 2019

Recruitment Accelerator is genomineerd!! 
Uit 21 inzendingen heeft de vakjury van de Recruitment Tech Awards 2019 4 cases en 7 tools opgenomen in de Voorselectie. https://www.recruitmenttech.nl/2019/09/16/dit-is-de-voorselectie-recruitment-tech-awards-2019-7-tools-en-4-cases/

11 september 2019

Acceptatie deelname aan De Recruitment Tech Awards. Tijdens Recruitment Tech Event worden voor de vierde maal de Recruitment Tech Awards uitgereikt, powered by Compagnon. In 2018 won VNOM in de categorie ‘Best case’ en Flipbase in de categorie ‘Best tooling’. Wie worden hun opvolgers in 2019?

9 september 2019:

Inschrijving voor de Recruitment Tech Awards

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op LinkedIn.